Ind- og fraflytningssyn – jura og praktik krydret med sparring
       
Af Maiken Mark Larsen, Kommunikationsmedarbejder
22.03.23

Godt 80 udlejere brugte tirsdag aften på at blive lidt klogere på de vanskelige ind- og fraflytningssyn

”Det var virkelig en fornøjelse at se, hvor mange af de fremmødte deltagere, der også benyttede aftenen til at sparre og dele ideer med andre udlejere".

"Arrangementet sluttede egentlig kl. 20:30, men mange af deltagerne blev hængende længe efter kurset for at tale videre. At møde ligesindede med samme problematikker og udfordringer er uden tvivl en helt uvurderlig og vigtig del af vores kurser”, siger Michael Preetzmann, direktør ved Danske Udlejere.

Michael Bech Jørgensen, Sekretariatsleder og faglig chef ved husleje- og beboerklagenævnenes sekretariat i Aarhus og Michael Preetzmann sørgede for, at deltagerne blev opdateret på det rent juridiske, hvorefter de grundigt gennemgik et konkret fraflytningssyn ud fra Danske Udlejeres fraflytningsformular (kan downloades her af medlemmer).

Gennemgangen blev suppleret med eksempler og billeder fra forskellige fraflytningssituationer, og den enkelte udlejer havde her mulighed for at spørge ind til netop det, han/hun var i tvivl om.

Østergaards Hotel i Herning sørgede til gengæld for veldækkede borde, højtbelagt smørrebrød samt øl og vand. Som afslutning blev den søde tand forkælet med en lækker chokoladekage serveret med kaffe.

Udlejerforeningen Midt-Vest og Danske Udlejere stod bag arrangementet, hvor alle interesserede udlejere havde mulighed for at deltage ganske gratis.

"Efter kurset var der rigtig mange af deltagerne, der kom over til Michael og jeg og takkede for et meget levende og brugbart kursus. De roste især kombinationen af både jura og praktik, da det var noget, som de kunne overføre direkte til deres hverdag og anvende i deres daglige arbejde", siger Michael Preetzmann.

Gratis kurser
Danske Udlejere udbyder ca. 30 kurser hvert forår og ca. 30 kurser hvert efterår, hvor vi gennemgår forskellige relevante emner, som f.eks. ind- og fraflytningssyn samt udfærdigelse af lejekontrakter m.m. Som medlem kan du ganske gratis deltage på alle vores forskellige kurser, mens man som ikke medlem har mulighed for at deltage gratis på udvalgte kurser.

Følg med på vores hjemmeside, hvor vi løbende opdaterer med kommende kurser: kursusoversigt

Vi gør det svære lettere
Danske Udlejere er en interesseorganisation, der arbejder for at gøre det lettere at være udlejer af fast ejendom i Danmark. Vi er din livline, når det brænder på. Et medlemskab koster i gennemsnit årligt kr. 750,-. Læs mere her

Tilbage