Ny bog skal hjælpe ikke-jurister med at forstå lejeloven
       
Af Maiken Mark Larsen
17.10.22

Danske Udlejere, EjendomDanmark og de tre forfattere, Patrick Viggo Møller, Daniel Skov og Ramin Salek har i samarbejde udgivet bogen ”Udlejning af boliger” den 13.10.2022.


Køb bogen her

Bogen er skrevet ud fra et ønske om, at klæde den kommende eller nuværende udlejer bedst muligt på til selv at håndtere de udfordringer som den danske lejelovgivning repræsenterer.

”Der er desværre mange snubletråde inden for lejeretten, og det kan få store økonomiske konsekvenser for vores medlemmer, hvis reglerne bliver overtrådt. Vores fornemmeste opgave er derfor at stille den rette viden og uddannelse til rådighed. Vi tilbyder hvert år godt 60 gratis kurser til vores medlemmer, og bogen ”Udlejning af boliger” er tænkt som et supplement hertil”, siger Keld Frederiksen, Formand ved Danske Udlejere.

EKSTRA LAV PRIS TIL MEDLEMMER


Pris medlemmer ekskl. moms: kr. 195,00

Pris ikke-medlemmer ekskl. moms kr. 245,00


Danske Udlejere og EjendomDanmark har valgt at udgive bogen til en yderst fair pris, hvor de fleste kan være med. Det har fra start været et bevidst valg og ønske at prissætte bogen lavt, så budskabet kan nå så bredt ud som muligt. Medlemmer hos Danske Udlejere og EjendomDanmark, kan herudover købe bogen til nedsat pris.


”Bogen er efter min mening særdeles anvendelig og nem at bruge for alle. Hvis man eksempelvis skal udfylde en lejekontrakt, så slår man blot op på det ønskede kapitel i indholdsfortegnelsen. Beskrivelsen er skrevet på et letforståeligt sprog, og man får helt konkrete anvisninger og anbefalinger til, hvordan man gør”, siger Keld Frederiksen.

”Udlejning af boliger” indeholder desuden et nyttigt opslagsværk med forklaringer og definitioner på lejerettens termer. Kort fortalt guider bogen udlejeren gennem de vigtige dele af lejeretten.

”Jeg synes, at bogen supplerer de eksisterende lærebøger, som eksempelvis KARNOV, rigtig godt. Den er med til at gøre lejeloven betydelig mere tilgængelig for ikke-jurister, og det har vi manglet”, siger Keld Frederiksen.Køb bogen her

Tilbage