OPRÅB TIL UDLEJERE OG ADMINISTRATORER
       
Af Af Michael Preetzmann Direktør Danske Udlejere
09.10.20
Tilbyd et ungt menneske en praktikplads i dit firmaVi ved det alle. Der kommer til at mangle dygtige ejendomsadministratorer. Rent faktisk mangler der allerede nu kvalificeret arbejdskraft. Jfr. pålidelig kilde rekrutteres der i dag administratorer fra kollegaerne/konkurrenterne. Hvis branchen i fremtiden ønsker tilstrækkelig arbejdskraft, bliver man nødt til at hjælpe de unge mennesker ind i branchen, og det gør du bl.a. ved at tilbyde en praktikplads.


Der er tale om unge mennesker, som allerede har været igennem en gymnasial uddannelse og nu er 1 ½ år inde i finansøkonomuddannelsen (og har valgt ejendomsadministration som studieretning). Der er altså tale om modne og beviste unge, som i en periode på 3 måneder er klar til at vise, hvad de kan og indeholder.Efter endt praktikophold skal den unge tilbage på skolebænken for at skrive hovedopgave. I denne periode vælger mange arbejdsgivere og praktikanter at fortsætte ”ansættelsesforholdet” i form af et studiejob. Selve praktikperioden er naturligvis uden omkostninger for udlejeren/administratoren.


Danske Udlejere opfordrer hermed vores medlemmer til at tilbyde en praktikplads til et af disse pragtfulde unge mennesker. Du kan enten skrive eller ringe direkte – eller kontakte deres lærer Mitzi Hjuler Jacobsen / mhja@eaaa.dk - eller - kontakte direktør Michael Preetzmann - som har kontaktoplysninger til unge mennesker - som gerne vil have en praktikplads hos en administrator eller en udlejer. Billeder og kontaktoplysninger kan desværre kun ses i Magasinet Danske Udlejere.
Tilbage