SAMARBEJDSAFTALEN MED NORLYS
       
Af Af Michael Preetzmann Direktør Danske Udlejere
03.06.20

Omkostningsbesparende og nem løsning for udlejerne


Vi har den sidste tid modtaget henvendelser fra medlemmer over manglende mulighed for at komme i kontakt med det dedikerede boligforeningsteam hos Norlys. Der har også verseret rygter om, at der ikke længere fandtes et dedikeret team til at varetage vores samarbejdsaftale – og dermed hjælpe udlejerne til en hurtig, effektiv og lønsom måde at til-og framelde forbrugere i deres udlejningsboliger. Dette er ikke korrekt. Teamet er der og har altid været der.


Det dedikerede team er i forbindelse med fusionen flyttet fra Esbjerg til Aalborg.


Teamet udvikler og ændre sig og består således i dag af Nicoline og Louise, som tager telefonen, besvarer jeres mails og gennemfører jeres flytninger. Christina er klar til at hjælpe med spørgsmål eller andet vedr. samarbejdsaftalen.


Teamet kan let nås på tlf: 70 26 16 71 (undertegnede har tjekket det – og kom i løbet af meget kort tid frem til Nicoline).


Billede af Nicoline, Louise og Christina i org. artiklenNicoline og Louise – klar til at hjælpe dig på tlf: 70 26 16 71


Teamet kan også nås på: energiboligforening@eniig.dk (Der kommer en Norlys-mail-adresse, når SikkerMail-løsningen er helt på plads)


Der har i forbindelse med flytningen og corona-udbruddet været uheldige episoder, men hos vores samarbejdspartner lover man, at det er og hele tiden bliver bedre.


Opfordringer her fra Danske Udlejere er således stadig, at vi/udlejerne bør støtte initiativet fra det tidligere SE – nu Norlys – og stadig tilføre flere aftaler til Norlys.


Undertegnede kan altid kontaktes, hvis udlejerne oplever problemer.
Tilbage