Vi skal alle tjene penge……..
       
Af Michael Preetzmann Direktør Danske Udlejere
31.10.19
Det gælder alle forsikringsselskaber og mæglere


Kan ét selskab både være billigst og bedst?


Nej – selvfølgelig ikke. Hvis dette kunne lade sig gøre, eksisterede der (teoretisk) kun ét forsikringsselskab. Hvis ét selskab både har den billigste præmie og samtidig tilbyder de bedste dækninger, tyder dette på ren underskudsforretning, og et udtryk for, at man (i et kort stykke tid?) er ude på at skabe volumen uden hensyntagen til normale forretningsmæssige overvejelser.


Forsikringsordningen mellem Danske Udlejere og Alm. Brand


Vi har lige passeret 30/9, og er dermed gået ind i et nyt ”forsikrings-år”. Præmievolumen ligger på den rigtig gode side af 33. mio., og vi har konstant nettotilgang til forsikringsordningen. I forsikringsordningen har vi ikke noget mål om at skabe hurtig volumen. Vi vil hellere tilbyde vores medlemmer et godt, billigt, fair og langtidssikret produkt. Det er vores opfattelse, at stabilitet og en god behandling vægter mere end kortsigtede besparelse og administrativ bøvl med at skulle skifte fra selskab til selskab (efterhånden som de volumenfikserede selskaber mister interessen pga. manglende rentabilitet).


Forsikringsordningen har eksisteret i ca. 20 år, og gennem disse år er den løbende justeret ind til at dække udlejernes behov.


Masser af fordele


Hvert 5. år genforhandles aftalen med en indbygget klausul om: 1) Prisgaranti. Det betyder, at præmien ikke ændres de næste 3 år (bortset fra indeksering og i tilfælde af varsling pga. skadesforløb). Mange selskaber og mæglere opererer også med aldersafskrivninger ved vandskader og stikledningsskader. Aldersafskrivningen rammer både ”hovedskaden”, men også følgeskader og kan blive en meget dyr affære for ejeren. I forsikringsordningen sker der 2) Ikke aldersafskrivning ved rør-og stikledningsskader. Som ejer har du mulighed for at tilkøbe dækningen: 3) Retshjælp. Denne mulighed ses ikke hos ret mange andre selskaber. For at tilgodese meget store udlejere (med mere end 5.000 m2) tilbydes en mulighed for 4) Bonus, hvis skadesprocenten er mindre end 40.Ring eller skriv – så finder vi lynhurtigt en pris på din udlejningsejendom (min. 3 lejemål) – og du skal naturligvis være medlem af Danske Udlejere – eller én af vores lokale grundejerforeninger/udlejerforeninger. Tlf: 86-185155 eller mp@danskeudlejere.dk
Tilbage